4. Toidutööstuse ja kaubanduse koostöö konverents: “Efektiivsus ja jätkusuutlikkus tarneahelas”
27.oktoobril 2017 Eesti Näituste Messikeskuse B-halli konverentsiruumis, Pirita tee 28, Tallinn.

Eesti Toiduainetööstuse Liidu ja Eesti Kaupmeeste Liidu 4. koostöö konverents toimub traditsiooniliselt Toidumessi „FoodFest 2017“ raames.

 

VAATA: Toidutööstuse ja kaubanduse koostöö konverentsi kava 27.10.2017

Registreeri SIIN: 

Kõik konverentsil osalejad saavad vabapääsme toidumessi külastamiseks.

Kaupmeeste Liidu liikmetele on osavõtutasu 25.00 €.

 

PROGRAMM

10.30-11.00 Registreerimine

11.00-11.10 Sissejuhatus

I Sessioon: Tervise ja keskkonna nimel: mida plaanib riik ja mida teevad ettevõtjad
Moderaator I sessioonil: Nele Peil

11.10-11.40 Mis toimumas ja tulemas on toitumise teemadel?
Sirje Potisepp, Toiduliidu juhataja

11.45-12.15 Jätkusuutliku tootmise edulood, programmid ja takistused Salvestis
Lauri Betlem AS Salvest juhataja

12.20-12.50 Vastutustundliku tootmise nõuded jaeketilt- mis on tulemas
Genute Voveriene, Rimi Balticu kvaliteedi ja vastutustundliku ettevõtluse juht.

12.55-13.00 I Sessiooni kokkuvõte

13.00-14.00 Lõuna

II Sessioon: Efektiivsus ja turutrendid
Moderaator II sessioonil: Sirje Potisepp

14.00-14.30 Kuhu liiguvad toorainete hinnad?
Janno Toomet, Copenhagen Merchantsi viljamaakler

14.30-15.00 Kuidas tõsta reatöötaja tootlikkust?
Ingrid Joost, Tallinna Tehnikakõrgkooli õppejõud

15.00-15.30 Millist kasu on saanud Eesti ettevõtted Lean süsteemi rakendamisest?
Aleksandr Miina, Lean Entreprise Estonia juhatuse liige

15.30-15.50 Ostlemise analüütiline teekond
Juha Vesanto, Analyse 2 analüütikavaldkonna juht

15.50 – 16.00 Konverentsi kokkuvõte

Eelregistreerimisega, läbi Toiduliidu.

 

Jaga uudist: